Els servidors públics d’aquest país no es mereixen tenir un Govern que menysté els seus drets

eva

 

 

La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados, ha explicat avui  la Proposta de Resolució que presenten els socialistes i subscriuen la resta de grups excepte Junts pel Sí per tal que les treballadores i treballadors públics recuperin els drets que els han estat retallats. Segons Eva Granados, “les treballadores i treballadors públics de la Generalitat són els únics de l’Estat que encara tenen pendent la paga extra del 2012 i aquesta Proposta de Resolució ha de posar-hi una solució”.

En roda de premsa al Parlament, la portaveu socialista ha afirmat que “esperem que demà la CUP sigui coherent i hi doni suport”. “Els Mossos, els metges, les infermeres i els mestres d’aquest país no es mereixen tenir un Govern com el que han tingut, que no ha volgut dialogar i que menysté els seus drets. Demà tenim l’oportunitat que tot això sigui esmenat”, ha conclòs.

Entre d’altres mesures, la Proposta de Resolució insta a “presentar un calendari per recuperar la totalitat de la paga del 2012 en els exercicis del 2015 i 2016 i dels dies de permís i vacances per raó d’antiguitat; presentar un calendari que estableixi el restabliment de la resta dels drets laborals i socials suspesos; i presentar un calendari de pagament per les pagues eliminades els anys 2013 i 2014”.

 

Trobareu el vídeo de la roda de premsa clicant aquí